Home Automation - Lutron verlichting | eu online shop

United Kingdom 

Domotica

Lutron Lichtregelings voor Home Automation
Lutron lichtregelsystemen

Home Automation Lutron Lighting Controls

[Skip intro .. Zie de producten]

Montage van een verlichtings automatisering systeem in woningen wordt nu beschouwd als "standaard specificatie".

In de afgelopen jaren, is ze veel meer kosteneffectieve en vereenvoudigde - niet langer alleen beperkt tot de wereld van de "custom install specialist".
Nu toegankelijk voor een breder publiek, kunnen we huiseigenaren met een gedetailleerd systeem ontwerp en kruisbloem inbedrijfstelling dienst, zodat hun eigen elektricien kunnen alle elektrische bedrading ondernemen. Dit vermindert de totale kosten aanzienlijk.
Lutron lichtregelaars bieden een breed scala van verlichtings-oplossingen voor woningen - van 1 licht circuit tot een hele huis systeem, en alles daartussenin.

Lutron verlichting | UK online winkel heeft vereenvoudigd het inkoopproces - U kunt alles kopen online of bel onze helpdesk voor hulp en advies, dan is de aankoop off-line via de telefoon, of doorgaan met een online aankoop.

Ook zeker van zijn dat iedere online bestelling eerste is onderzocht door een van onze gespecialiseerde ingenieurs voordat het wordt verwerkt, zodat u de juiste artikelen, en als we zijn op geen enkele twijfel zullen wij contact met u gewoon om er zeker.

Hoe kiest u de juiste verlichting automatiseringssysteem voor uw huis.

Er zijn eigenlijk 2 soorten systeemconfiguraties - hele huis of kamer door kamer

Hele House Systems.

Hele interne systemen, zoals zij suggereert, biedt een systeem voor elk licht circuit in uw huis controleren. In eenvoudige termen werkt door met een lichtschakelaar muur zender die volledig zacht is te configureren om over te schakelen of dimmen ieder 1 of een combinatie van lichten. En de import functie is, dat als elke muur station is zacht te configureren, kunnen ze opnieuw worden toegewezen op elk gewenst moment in de toekomst.

Dit is een typisch Lutron lichtschakelaar muur station

Het bestaat uit 11 knoppen in totaal. Er zijn 2 kolommen van vier knoppen, zijn deze geprogrammeerd voor lichte scènes en arcering controles.

De lage groep van 3 knoppen zijn normaal geconfigureerd als een All Off en dim en dim neer controle.

Het punt is dat de acht licht scène knoppen kunnen worden ingesteld op een 1 of een combinatie van licht circuits schakelaar, overal in het huis. Ik geef u typisch voorbeeld;

In de Living Room

Light Circuit 1 centrum hanglampen, kan een kroonluchter, of een verzonken beneden aanstekers.
Licht Circuit 2 periferie hanglampen, kunnen worden verzonken hoek van aanstekers aan het licht wassen op de muren.
Light Circuit 3 wandlampen / foto lampen / of functie lichten, betekent dit afhangen van persoonlijke smaak, maar het verwijst naar verlichtingsarmaturen op de muur
Licht Circuit 4 tafellampen, 5A stopcontacten aan te sluiten in tabel lampen

Dit 4-circuit configuratie is een typische configuratie voor een verlichting principe woonruimte, omdat het zeer dramatische scènes sfeerverlichting zal produceren.

Shading Circuit 5 gemotoriseerde jaloezieën of gordijn tracks
Programmering van de lichtschakelaar muur station

We zouden dan typisch groep van de 4 knoppen aan de rechterkant om de verlichting controle in de kamer terwijl de vier knoppen aan de linkerkant zou hebben speciale functies.

Onze lichte scène knoppen zou doen de volgende

De bovenste knop schakelt al. Zou de verlichting in de woonkamer op Full On. (noot Full On kan eigenlijk slechts 90% te zijn, zal ik uitleggen waarom aan het eind van deze pagina).

De andere 3 knoppen, 'zou de lichte scènes,

CCT1 CCT2 CCT3 CCT4
Scène 2 50% 50% 70% OFF
Scene 3 70% OFF 60% 70%
Scene 4 OFF 20% OFF 30%

Licht scène 2 en scene 3 zou kunnen worden voor het bekijken van tv of onderhoudend vrienden, terwijl scène 4 is voor het bekijken van een late night film. Deze configuratie zou een zeer ontspannen sfeer.

Maar het belangrijke punt is dat de vooraf ingestelde lichtscènes kan worden gewijzigd en opnieuw toegewezen aan de kamer en suite hoe het wordt gebruikt. Herinneren, niets is vastgesteld in steen, het is allemaal soft-configureerbaar.

De vier speciale functie knoppen aan de linkerkant

Bovenste knop zou sluiten de rolluiken of gordijnen, zou tweede knop opent u de lamellen of gordijnen

Er zijn ook een aantal andere handige functies, bijvoorbeeld, drukt u op de bovenste knop te sluiten de blinden, dan weer druk aan de blinds stoppen halverwege, vervolgens drukt u op dezelfde knop nogmaals door te gaan met de blinds te sluiten, of de pers andere toets te heropenen de blinds.

Speciale knoppen 3 en 4

Deze kunnen worden gebruikt om verlichting controle in een aangrenzende woonruimte. We kunnen een pad van het licht van de woonkamer, via de hal naar de keuken. Het creëren van een pad, waarin misschien 2 of 3 circuits licht in de hal tot medio gedimd niveaus, en de vaststelling van de lichten op in de keuken om een aangenaam licht scène. Door op de knop weer, wanneer je aankomt terug uit de keuken, draait het pad af.

Speciale knop 4, kan licht een pad naar de voordeur, dus als bellers komen kunt u verlichting instellen vanuit de woonkamer via de hal naar de voordeur.

Het punt is hier aan te tonen, dat elke knop is helemaal zacht te configureren, kan worden toegewezen en opnieuw toegekend aan een combinatie van lichte circuits.

Nu dit toepassen op uw hele huis. U kunt snel zien dat je een hele huis lights off knop kunt maken bij het bed, net als verstandig een hele huis lichten aan paniek knop.Maak een pad van het licht van de slaapkamer naar de keuken via de overloop en de hal.

U zult ook in staat zijn hele huis lichtscènes hebben, dit ideaal is om alle interieur en exterieur verlichting voor een avond of nacht tijd instellen.

Met toegang tot internet, kunt u verlichting controle en zelfs de verwarming van een waar in de wereld met behulp van een laptop-pc of mobiel apparaat.

Room door Kamer Systems

Room door kamer-systemen bieden hetzelfde niveau van controle met-verlichting in een kamer, maar bieden minder mogelijkheid om de verlichting in de andere ruimtes controle.

Gebruikt soortgelijke functie toets pads

Het is mogelijk om een aantal hele huis licht functies gebruik van het systeem te maken, maar er een aantal beperkingen. Ten eerste het hele huis functie alleen kamers, indien de lichten op het systeem. Ook de combinaties zijn beperkt, maar die zei dat voor een woning met minder kamers, zoals een appartement of zeggen een 4 slaapkamer executive huis, een kamer per kamer systeem is zeer kosteneffectief en dekt 80% van het hele huis systeem functionaliteit.

Hoe de voortgang van uw project

U kunt vragen om hulp op dit moment, door het vragen van een call-back

Als u een kamer per kamer systeem wilt, kunt u de aankoop van apparatuur nu online. Zie de Lutron GRAFIK Eye 3000-serie

U kunt lezen wat meer over de verschillende systemen, door vaststelling van het laden van de brochures hieronder …

Waarom Full On daadwerkelijk kunnen worden slechts 90% op

De reden is eigenlijk te verlengen levensduur van de lamp. Als we de volledige set op 90% en de dimmer te soft-start (soft-start, de lichten dimmen tot meer dan een seconde of 2 in plaats van direct de schakelaar op) dit verlengt de levensduur van een lage spanning lampen bijna onbeperkt. Ik zeg bijna als de lampen moeten niet op een bepaald punt, maar wij systemen geïnstalleerd voor klanten 8 jaar geleden, zijn nog steeds met dezelfde lampen.
Nu de kosten van de lamp is niet het probleem, maar de kosten en de tijd die nodig is om voortdurend vervangen van lampen is een probleem als je 100 + hulpstukken. Als je had een woning met 100 fittingen lage spanning licht op basis schakelt u zou ter vervanging van lampen per week.

Ik wil hieraan toevoegen dat de onbeperkte levensduur tip niet van toepassing op netspanning halogeen-of gloeilampen, hun leven alleen is uitgebreid met 2 tot 3 maal het normale leven.
producten per pagina
producten per pagina
Zoeken
Gelieve hier aanmelden
Uw e-mail
Wachtwoord
Registreer nieuwe account Ben mijn wachtwoord vergeten!
Geen items in mijn mandje
Geen items in mijn verlanglijstje
Wij accepteren betaling deur
Visa, Visa / Delta, Visa / Electron, Mastercard, Maestro / Switch, Solo, JCB, betalingen ondersteund door WorldPay | Verified by Visa voor uw toegevoegd Bescherming | lutrons verlichting betalingen via PayPal | Lutron verlichting betalingen door WorldPay

Beveiligd betalingssysteem

 

Lutron Verlichting | eu online shop

Lutron verlichting Geleverd door FedEx

Lutron verlichting Geleverd door FedEx

 
 

Lutron verlichting geleverd in de Europese Unie   € 32,00 levering

 

 

 


Home Automation - Lutron verlichting | eu online shop